Sepet

Alpex 500 WATT UPS (ŞEBEKE ŞARJLI) MODİFİYE SİNÜS İNVERTÖR

ÜCRETSİZ KARGO
Alpex 500 WATT UPS (ŞEBEKE ŞARJLI) MODİFİYE SİNÜS İNVERTÖR
Alpex 500 watt ups (şebeke şarjli) modifiye sinüs invertör
  • Model: 213-623
Görüntülenme: 188
Stokta Kalan Son: 1 Ürün !
Bu satıcının ürünlerinde 100 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
3.882,43 TL
3.107,81 TL
Vergiler Hariç: 2.589,84 TL

En Geç 01-05-2024 Çarşamba günü kargoda

 Çalişma Şekli

 Elektrikler Olduğu Sürece Şebekeden Aldığı Elektrik İle Üzerine Bağlı Olan Cihazı Çalıştırır Ve Aynı Zamanda Aküleri Şarjlı Olarak Bekletir. Elektrikler Kesildiği Zaman Otomatik Olarak İnverter devreye Girer ve Üzerine Bağlı Olan Cihazı Çalıştırmaya Devam Eder Bu Geçişi Anlık Yaptığı İçin Cihazınız Hiç Kesintiye Uğramadan Çalışmaya Devam Eder. Elektrikler Geldiği Zaman Otomatik Olarak Üzerine Bağı Olan Yükü Şebekeden Çalıştırmaya Devam Eder Ve Aynı Zamanda Aküleri Şarja Başlar Cihazımız Sürekli Aküleri Dolu Tuttuğu İçin Elektriksiz Kalmazsınız. Şebekeden Akü Şarj Akımı 15 Amperdir.

Kullanım Alanları

Bilgisayar Sistemleri

Kamera Güvenlik Sistemleri

Alarm Sistemleri

Kombi Ve Kazan Sistemleri

 

Alpex Ups İnverterimizin Tanıtım Videosu

 

 

 

 

 

Teknovasyon Arge Bilişim Dan. Ltd. Şti. Genç Girişimci Elektrik-Elektronik Mühendisi Hamdin Bağçeci tarafından Devlet destekli Arge firması olarak kurulmuş olup, Güneşten Elektrik Üreten Sistemler alanında ticari faaliyetlerini her geçen gün müşteri memnuniyeti ile arttırarak sürdürmektedir.

Solar sistemlerde mümkün mertebe müşterilerimize doğru ürün ve doğru fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Müşterilerimize küçük bir uyarımız. Piyasada markasız, etiketsiz, Santrallerden sökülmüş Güneş Panelleri ve jel diye satılmaya çalışan ancak gerçek jel olmayan aküler konusunda dikkat etmeleridir. Firmamızda bu tür ürünlere kesinlikle yer verilmediği bilgisini paylaşmak isteriz. Elbette fiyat karşılaştırılması yapılırken bunların göz önünde bulundurulması önem arz etmektedir...

 



Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

Yorum Yap