Sepet

12 Volt 200 Amper Jel Akü Outdo Derin Döngü

ÜCRETSİZ KARGO
12 Volt 200 Amper Jel Akü Outdo Derin Döngü
12 volt 200 amper jel akü outdo derin döngü
  • Model: 0016
Görüntülenme: 218
Stokta Kalan Son: 4 Ürün !
Bu satıcının ürünlerinde 100 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
24.460,82 TL
14.762,09 TL
Vergiler Hariç: 12.301,74 TL

En Geç 30-04-2024 Salı günü kargoda

12 VOLT 200 AMPER JEL AKÜ OUTDO DERİN DÖNGÜ

Outdo Jel Akü elektronik aküler için dijital bir ekrana sahiptir ve yeni VRLA (Valve Regulated Lead Acid) akü konseptine göre yapılmıştır. Outdo Jel Akünün şarj durumunu gerçek zamanlı olarak kontrol edebilirsiniz. Outdo Jel Akünün kaç gün çalıştığı bilgisi de kayıtlıdır.

 Outdo Jel Akünün düşük şarj ve kapasiteye inmesi durumunda kullanıcıdan akünün zamanında doldurulmasını isteyen otomatik alarm verilir. Akü kapağının altında entegre Bekleme Modu dolum paketleri vardır. Akü hizmet ömrünün sonuna yaklaşınca dolum paketini kullanarak aküyü kolayca doldurabilir ve akünün hizmet ömrünü uzatabilirsiniz.

Akıllı ve Dijital Ekranlı Solar Jel akü Yüksek teknoloji / sızdırmaz / Derin Deşarj Jel Akü

Deşarj ve Derin deşarjı Dijital ekran ile görüntülemeye uygundur.

EN YENİ TARİHLİ ÜRETİM AKÜLERDİR.

 

 

Teknovasyon Arge Bilişim Dan. Ltd. Şti. Genç Girişimci Elektrik-Elektronik Mühendisi Hamdin Bağçeci tarafından Devlet destekli Arge firması olarak kurulmuş olup, Güneşten Elektrik Üreten Sistemler alanında ticari faaliyetlerini her geçen gün müşteri memnuniyeti ile arttırarak sürdürmektedir.

Solar sistemlerde mümkün mertebe müşterilerimize doğru ürün ve doğru fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Müşterilerimize küçük bir uyarımız. Piyasada markasız, etiketsiz, Santrallerden sökülmüş Güneş Panelleri ve jel diye satılmaya çalışan ancak gerçek jel olmayan aküler konusunda dikkat etmeleridir. Firmamızda bu tür ürünlere kesinlikle yer verilmediği bilgisini paylaşmak isteriz. Elbette fiyat karşılaştırılması yapılırken bunların göz önünde bulundurulması önem arz etmektedir...

 



Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

Yorum Yap